“Wat ons zoal bezig houdt"


IPPA-training editie 3 2018

IPPA-training editie 3 2018 is gisteren gestart met een enthousiaste groep deelnemers. Het is duidelijk dat als je de deelnemers hoort dat in auditland een grote behoefte is aan goede methoden en technieken om geïntegreerd in reguliere in audits ook aandacht te besteden aan gedrag en cultuur.

De deelnemers van IPPA-training in juni hebben hun eerste ervaringen met IPPA in hun eigen auditpraktijk achter de rug of zijn nog met dit type audits bezig. Tot nu toe is de feedback die we van hen hebben ontvangen zeer positief. Hoewel we de IPPA-toolbox uitgebreid hebben getest en we ons tijdens het ontwikkelproces hebben laten begeleiden door een klankbordgroep van ervaren hoofden audit en auditmanagers betekent dit dat onze IPPA-toolbox ook in de dagelijkse praktijk van de internal auditor werkt!

Interesse? Schrijf je in voor de laatste IPPA-training van dit jaar. Klik hier.

IPPA-trainingen: positieve ervaringen

Na een jaar ontwikkelen en testen hebben we in februari IPPA gelanceerd. De eerste IPPA-trainingen zijn zeer goed verlopen. Dit geldt zowel voor de open training, als ook voor de (internationale) incompanytrainingen. Ben je ook geinteresseerd? We hebben in editie 3 van de open IPPA-training nog enkele plaatsen vrij. Je kan je hier inschrijven.

Behavioural Auditing in Ethical Boardroom

In het winternummer 2018 van het Britse Ethical Boardroom is een artikel over Behavioural Auditing gepubliceerd. Dit Engelstalig artikel geeft een mooi overzicht wat Behavioural Auditing is. Een aanrader voor iedereen die snel over de hoofdlijnen van Behavioural Auditing geïnformeerd wil worden. Ga naar publicaties om het artikel te downloaden.

IPPA nadert voltooiing

De afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat veel internal auditors een enorme behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak waarbij gedrag- en cultuuraspecten op een verantwoorde wijze worden 'meegenomen' in een reguliere audit. We hebben enkele maanden gewerkt aan de ontwikkeling van zo'n aanpak, waarbij we zijn ondersteund door een klankbordgroep van hoofden IAD en senior auditors. We zijn nu zover dat Integrated People Process Auditing (IPPA) het levenslicht kan zien.

We hebben het auditen van gedrags- en cultuuraspecten onderdeel gemaakt van de ACS auditmethodologie en zodanig uitgewerkt dat alle denkbare cultuur- en gedragsaspecten geaudit kunnen worden. Bovendien hebben we op veler verzoek de aanpak ook uitgewerkt en geconcretiseerd voor het DNB cultuurmodel, 'de ster' van Muel Kaptein (KPMG) en het Risk Culture Framework van Mckinsey.

IPPA is niet alleen een doordachte theorie, maar ook een op de praktijk gerichte training, die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • E-learnings, gericht op het verkrijgen van inzicht in de theorie en bijbehorende concepten;
  • Twee classroom sessies gericht op het toepassen en het oefenen van de theorie.
  • (optioneel) Training-on-the-job.

Heb je interesse? We informeren je graag over de mogelijkheden!

Masterclass Behavioural Auditing voorjaar 2018

De data van de classroom sessies van de open inschrijving Masterclass Behavioural Auditing zijn bekend:

  • blok 1: 26 en 27 maart;
  • blok 2: 9 en 10 april;
  • blok 3: 23 en 24 april.

Meer weten? Klik hier!

Toon meer berichten

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, vul dan onderstaand formulier in. U hoort snel van ons!

Onze gegevens

My Image

Coöperatie ACS Partners UA
Kasteel Moersbergen
Moersbergselaan 17
3941 BW DOORN

tel. +31 343 52 41 11

Download de routebeschrijving

Let op! Voor routeplanners: gebruik het adres Oude Rijksstraatweg 6, 3941 BR Doorn.